Dr. Ovidiu Chis Miron
Informatii comenzi

Atentie! Noi nu mai facem livrari. Oferim gratuit sfaturi terapeutice.

Livrare numai prin curier rapid in max.48 ore de la primirea comenzii.

Imediat ce vom primi comanda dvs., aceasta devine prioritara si veti primi un telefon de la noi pentru confirmare si alte detalii.

Email:
corneliu.lucian46@yahoo.com
Yahoo Messenger: corneliu.lucian46
Persoana de contact:
Moisescu Corneliu Lucian

Daca doriti o linie terapeutica folositi si tel.

Orange:  0756651048

Cosmote: 0769747614

Testimoniale

Scrisoare de la Doamna Violeta Stan

BUNA ZIUA.

MA BUCUR CA VA MAI INTERESATI DE MINE.

VA MULTUMESC MAI MA DOR OASELE LA FRIG

NU AM AJUNS NICI ACUM SA MA INTERNEZ

DAR MA SIMT MINIUNAT SI VOI FACE URMATOAREA COMANDA SA MAI URMAM SI MAI DEPARTE CAND LE VOI TERMINA PE ACESTEA.

NU MA CREDE NIMENI, LE POVESTESC CUM AM FOST, MA STIU CUM AM FOST, DAR NU MA CRED.

EU MUNCESC DE DIMINEATA PANA SEARA AFARA SI SUNT MINUNATA. BUCURATI-VA CA ESTE SI MERITUL VOSTRU. LUMEA ESTE CIUDATA DAR DACA NU INCEARCA ASTA ESTE. VA POVESTEAM DE ACEL OM CARE ERA CA MINE, I-AM SPUS SOTIEI DE MINE SI S-A DUS LA MEDIC SI A SPUS MEDICUL CA SA NU CONSUME ASA CEVA, SI ACUM ESTE MAI RAU. FACETI CEVA CU O COLABORARE CU MEDICINA  CU DOCTORII DE CHIMICALE SI RUGATII SA DEA OAMENILOR SI SFATURI BUNE CA  ACEL PACIENT MOARE CU ZILE.

CRED CA IN CEL MULT O LUNA ESTE DUS .DAR CE SA FAC MA DOARE PROSTIA .

AM SPUS PREA MULTE VA PLICTISESC .O ZI BUNA SANATATE LA INTREAGA ECHIPA, SOTIE SI COPIILOR.

STAN VIOLETA.

STATI LINISTITI ATI CREZUT CA AM MURIT.

POATE DA DACA NU DAM DE DVS.

SUNT BINE MUNCESC SUNT FRUMOASA SI VESELA.

BUCURATI-VA !

VIOLETA

Primita pe data de 02.11.2011

Administarator

Dna Violeta Stan era aproape paralizata de un reumatism poliarticular cand m-a sunat; era neincrezatoare ca mai poate fi ameliorata starea sa. A inceput o cura cu Zeolit+Probiotic pe 23.09, si inca din prima saptamana de tratament a inceput sa mearga.  Acest mesaj scris pe nerasuflate, fara cuvinte cautate, mi-a produs o mare bucurie sufleteasca.

 

Scrisoare de la Doamna Anisia B.

Buna seara d nul Moisescu!!! Am urmat tratamenul cu reteta pentru eliminarea pietrei de la vezica biliara. Dumnezeu sa va dea sanatate , ma simt excelent, m - am desumflat nu mai am burtica, sunt super bine.A treia zi de  tratament am fost mobilizata in casa , am avut mai multe scaune...dar a fost de bun augur. Fierea mea este eliberata de cariera de piatra pe care  am avut - o. Mi - ati facut un mare bine, practic m -ati scapat de ""cutit"" si mi -ati salvat fierea. Va multumesc multtttttttt si Bunul Dumnezeu sa va dea tot ce va doriti!!!!!

* Mentionam ca acestea sunt cazuri strict individuale. Fiecare organism este o entitate si raspunde diferit la o cura cu suplimenti alimentari. Unii pacienti raspund repede sau foarte repede, alti subiecti raspund mai lent sau foarte lent. Sunt afectiuni si afectiuni, stadii ale acestora, de aceea nu putem generaliza aceste cazuri si noi nu intentiona acest lucru prin publicarea acestor cazuri reusite sau partial reusite. Am explicat conceptul holistic care trebuie inteles in totalitatea lui. Raspunsul organismului depinde extrem de mult de intelegerea conceptului holistic.

NOTA.  Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate.
Econatura precum si colaboratorii autorizati,  nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

#Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari/aditivi alimentari prin conventie internationala/legislatie nationala. Efectele pot fi diferite functie de mai multi factori: gradul afectiunii, regimul alimentar, felul in care este intes Conceptul holistic cu cele trei paliere - tratament, alimentatie/regim de viata si mental.  Exemplele descrise sunt cazuri individuale ce nu pot fi generalizate.

EMAKOR PROBIO  nu este responsabila pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

anpc Viziteaza magazinul biostem-zeolit.ro pe compara pret Viziteaza magazinul Biostem-zeolit.ro pe ShopMania Indecis - Compara preturi produse